V pátek bude jasno!

25.11.2014 15:38

Kdo vyhraje zakázku na dodávku naší technologie, se dozvíme již tento pátek. Než bude znám vítěz, došlo a dojde k několika schůzkám a jednáním. Vše vezmu popořadě.

Úterý 18.11. - svolána schůze představenstva, rozšířena o pracovní skupiny. Hlavním úkolem bylo vybrat " finalisty " pro další jednání. Celkem jsme vybrali čtyři dodavatele, se kterými plánujeme osobní pohovory.

Osobní jednání s dodavateli: Cílem těchto schůzek, je získat souměřitelná data k porovnání. Jelikož některé firmy si zakládají na svých technologických komponentech a nabídky se tímto liší. Dále domluvit platební podmínky (jedno z krytérií pro výběr) a případné snížení ceny - (cena - jedna z hlavních kritérií výběru). Jednání za představenstvo/pivovar se zůčastní Jiří Guth a Richard Vaněk. Již nyní jsme v půlce maratonu schůzek a v nejbližších dnech nás čeká druhá polovina. 

Rozhodnutí: nejpozději v pátek 28.11. rozhodne představenstvo na základě získaných kritérií o vítězi.

Souběžně s výběrem dodavatele běží i plánování interiéru s Ing. Šefčíkem. Tento týden proběhne setkání, na kterém nám ukáže přepracovaný návrh restaurace.